Huidproblemen

Welke behandeling helpt tegen huidproblemen?

Huidproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben, waaronder genetische aanleg, hormonale veranderingen, stress, een ongezonde levensstijl en een onjuiste verzorging/behandelingen van de huid. De huid blijft zich continu vernieuwen en verandert door deze invloeden.

Vind hier de behandeling die jouw huidprobleem oplost:

HYPERPIGMENTATIE
EN ZONSCHADE

ACNE, GROVE PORIËN EN LITTEKENS

DROGE GEVOELIGE HUID

HYPERPIGMENTATIE EN ZONSCHADE

Pomegranate Peel Level 1

Een peeling met zuren en enzymen die hyperpigmentatie en zonschade aanpakt. Bevat extra antioxidanten om de huid te beschermen en geeft hierdoor een frisse glow op de huid.

Maak afspraak online

Benefit Peel Level 1+Retinol

Dit is dé peeling om een normaal/gecombineerde tot vette huid intensief te vernieuwen. Om pigmentatie en zonschade te verminderen en de poriestructuur te verfijnen. Het bevat een hoog percentage vitamine C, waardoor de huid een stralende glow krijgt.

Maak afspraak online

Deep Sea Peel Level 2

Een peeling om de huid drastisch te vernieuwen. Deze peeling bevat algenextracten en koraal om littekens en hardnekkige hyperpigmentatie naar het oppervlak te krijgen en de huid te vernieuwen.

Maak afspraak online

Timeless Peel Level 2+Retinol

Deze intensieve peeling werkt niet alleen anti-ageing, maar is een perfecte peeling om in te zetten tegen hyperpigmentatie door te werken met een hoog percentage Retinol.

Maak afspraak online

Microdermabrasie Deluxe

Bij deze uitgebreide microdermabrasiebehandeling worden er extra ampullen en intensieve maskers toegevoegd om de huid nog doeltreffender te behandelen op een frisse glow, anti aging, grove poriën en hyperpigmentatie.

Maak afspraak online

ACNE, GROVE PORIËN EN LITTEKENS

Acne Facial

Dit is een reinigende behandeling voor de vette, onzuivere huid. Tijdens de behandeling ligt de focus op het verwijderen van onzuiverheden en het kalmeren van de onrustige huid.

Maak afspraak online

Microdermabrasie

Dit is een mechanische dieptepeeling. De opperhuid wordt ontdaan van de dode huidcellen laag, de celdeling wordt gestimuleerd en er worden nieuwe huidcellen aangemaakt. Hierdoor is deze behandeling goed in te zetten tegen grove poriën en littekens.

Maak afspraak online

Deep Sea Peel Level 2

Een peeling om de huid drastisch te vernieuwen. Deze peeling bevat algenextracten en koraal om acne littekens en hardnekkige hyperpigmentatie naar het oppervlak te krijgen en de huid te vernieuwen.

Maak afspraak online

Timeless Peel Level 2+Retinol

Deze intensieve peeling werkt niet alleen anti-aging maar is ook geschikt om littekens aan te pakken. Door te werken met een hoog percentage Retinol gaat de huid zich sterk vernieuwen.

Maak afspraak online

DROGE GEVOELIGE HUID

Blueberry Smoothie Peel Level 1

Dit is een behandeling op maat gemaakt op wat jouw huid te kort komt. Door een milde peeling en maskers vullen we de vochttekorten in de huid weer aan en zorgen we dat de huid in staat is om vocht vast te houden. Deze behandeling is zeer geschikt als kennismakingsbehandeling.

Maak afspraak online

Glow Intense Facial

Deze behandeling is een uitgebreidere versie van de Glow Facial. Afhankelijk van de behoefte van de huid kiezen we een geschikte behandelset. Ieder huidprobleem heeft een eigen lijn aan producten en is hierdoor uniek.

Maak afspraak online

×

Zwangerschapsverlof

De salon is tijdelijk gesloten tot medio augustus. Graag zijn wij jou daarna weer van dienst!