Huidveroudering

Wat helpt tegen huidveroudering?

Huidveroudering is een natuurlijk proces waarbij de huid zijn elasticiteit, stevigheid en veerkracht verliest naarmate we ouder worden. Dit komt doordat de productie van collageen en elastine in de huid afneemt en de huidcellen minder snel vernieuwen. Hierdoor ontstaan rimpels, fijne lijntjes en een drogere huid. Wij bieden verschillende manieren aan om huidveroudering te vertragen.

Vind hier de huid behandeling die bij jou past

Blueberry Smoothie Peel Level 1

Een echte mooimaker voor iedereen zonder downtime. Dit is een peeling met zuren en een korrel om de huid te verfijnen, rimpels te verminderen en pigment te verhelderen.

Maak afspraak online

Essential Peptide Peel Level 1 + Retinol

Deze peeling met Retinol helpt de droge, gevoelige huid doeltreffend te vernieuwen. Gaat tekenen van huidveroudering tegen en zorgt ervoor dat het vocht intensief in de huid vastgehouden kan worden.

Maak afspraak online

Timeless Peel Level 2 + Retinol

Dit is de meest intensieve anti-aging peeling van Cosmedix met krachtige resultaten. Stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe gezonde cellen. 

Maak afspraak online

Microdermabrasie

Dit is een mechanische dieptepeeling. De opperhuid wordt ontdaan van de laag dode huidcellen, de celdeling wordt gestimuleerd en er worden nieuwe huidcellen aangemaakt. Direct na de behandeling wordt een mooiere huidlaag zichtbaar.

Maak afspraak online

Microdermabrasie + Ultrasound

Hierbij onderga je vooraf een microdermabrasiebehandeling. De ultrasound trillingen stimuleren het huidweefsel, verbeteren de doorlaatbaarheid van de huid en verhoogt de productie van collageen.

Maak afspraak online

Microdermabrasie Deluxe

Bij deze uitgebreide microdermabrasiebehandeling worden er extra ampullen en intensieve maskers toegevoegd om de huid nog doeltreffender te behandelen op een frisse glow, anti aging, grove poriën en hyperpigmentatie.

Maak afspraak online

Bindweefsel massage

Bij onze intensieve bindweefselmassage worden verklevingen en spanning in de huid losgemaakt. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en verstevigt het bindweefsel.

Maak afspraak online

Mesotherapie

Onze naaldloze mesotherapie werkt door super-electroporatie en electro-osmose toe te passen waardoor de actieve ingrediënten dieper in de huidlagen kunnen doordringen. Hierdoor ziet de huid er voller en verfijnder uit. 

Maak afspraak online

×

Zwangerschapsverlof

De salon is tijdelijk gesloten tot medio augustus. Graag zijn wij jou daarna weer van dienst!