Over Martens Beauty

Waar we jouw huid laten stralen!

Welkom op onze website! Ik ben Nienke Martens, een gediplomeerd huidspecialist met jarenlang ervaring in de schoonheidsindustrie. Mijn passie is om mensen te helpen hun natuurlijke schoonheid te verbeteren en te behouden. Zodat zij de beste versie van hun huid en zichzelf creëren.

Als tiener heb ik last gehad van acne, wat mij erg onzeker maakte. Zeker in de beautybranche waar ik werkzaam ben, gaf het extra druk. Juist hierdoor begrijp ik hoe vervelend het kan zijn als je huidproblemen hebt. Het zou toch niet zo moeten zijn dat jouw huid je onzeker maakt en je hiermee rond blijft lopen?

De afgelopen jaren ben ik me gaan specialiseren in het verbeteren van de huid, met name de verslapte ouder wordende huid wat vaak gepaard gaat met een pigmentatieprobleem. Door de alsmaar groter wordende beauty wens om mooi oud te worden ben ik op zoek gegaan naar behandelingen en producten die hierbij aansluiten. Het is voor mij van essentieel belang dat producten en behandelingen beloftes waarmaken zonder de huidbarrière te beschadigen. Dit zodat we je huid met liefde kunnen behandelen en verbeteren.

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn salon en je huid te laten stralen!

Nienke Martens

×

Zwangerschapsverlof

De salon is tijdelijk gesloten tot medio augustus. Graag zijn wij jou daarna weer van dienst!