Reviews Martens Beauty

Wat vinden onze klanten?

NICOLA DE W.

Mijn huid is makkelijk geïrriteerd en vatbaar voor pukkeltjes. Mijn huid voelde droog en oncomfortabel. Ik probeerde het vooral te verbergen met make-up.

Verder lezen

Toen Martens Beauty vroeg of ik ervoor open stond om mijn huid naar een volgend niveau te tillen, namelijk met huidverbeterende, intensievere behandelingen, was ik wel heel benieuwd. Mijn huid was weliswaar gekalmeerd, maar Martens Beauty kon er blijkbaar nog meer mee. Ik heb daarbij aangegeven dat een egale, stralende huid zonder moeite mij heel blij zouden maken en dat ik iedere vijf weken voor een behandeling kom. Verder heb ik Martens Beauty de vrije hand gegeven. Dat kwaliteit en resultaat aan het hart gaan, dat merk je aan alles. We hebben verschillende intensieve behandelingen uitgeprobeerd, allen met waanzinnig effect, maar ook een favoriet: de Pomegranate peeling. Daarbij is intussen ook een goedlopend thuis ritueel met goede producten opgebouwd, een onderdeel dat we tijdens en na de behandeling samen doorspreken en kritisch blijven evalueren en verbeteren.

 

Bij Martens Beauty ga je niet voor de behandeling, maar voor resultaat. Verwacht een continue analyse van de huid en de effecten van de behandelstappen bij iedere terugkomst. De behandelingen en producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Een extraatje: de massages tijdens het intrekken van een product, geen enkele seconde gaat onbenut! 

CELESTE M.

Mijn huid is tegenwoordig niet alleen kalm, maar hij straalt. Het is egaal, poriën en rimpels zijn minder zichtbaar en het is gelift. Ik gebruik weinig tot geen make-up. Mijn huid is stralend zoals hij is en dat is voor mij nog steeds onwerkelijk om te zeggen!

Verder lezen

Het maakte mij onzeker, want het is niet fijn als je huid droog en trekkerig aanvoelt en gaat schilferen. De crèmes die ik gebruikte konden het schilferen niet oplossen waardoor ik in de loop van de dag weer een schilferig huid kreeg.  Ook de roodheid in mijn gezicht vind ik een heel vervelend probleem. Dit werd in de wintermaanden altijd veel erger.

 

Nienke heeft mij kennis laten maken met de juiste verzorgingsproducten die mijn huid nodig heeft. Regelmatig geeft zij mij een gezichtsbehandeling dat mijn huid tot rust brengt en de vochtbalans herstelt. Hierdoor zie ik dat mijn huid verbeterd is en voel ik mij goed als ik de deur uit ga. Ik heb geen schilfertjes meer en de roodheid is verminderd en wordt in de wintermaanden ook niet meer erger.

Hier ben ik heel blij mee! Ik voel mij niet meer onzeker over mijn huid en kan erop vertrouwen dat het er de hele dag goed uit ziet!

Nienke kijkt met zorg en aandacht naar mijn huid en vraagt wat ik prettig vind en wat ik niet prettig vind. Hierdoor komt zij met producten die voor mij fijn zijn in gebruik en mijn huid geeft wat het nodig heeft. Ik heb bij Nienke weleens een product geprobeerd die ik niet lekker in gebruik vond. Dit heb ik met Nienke besproken en zij maakt daar dan geen probleem van en komt met een goed alternatief.

Zij heeft dus veel kennis van de producten die zij verkoopt en kan daar goed in adviseren.

 Nienke heeft zowel een persoonlijke als een professionele aanpak. Je voelt je bij haar op je gemak en ze laat je met een goed gevoel de deur uit gaan.

Je kunt altijd met vragen bij haar terecht en ze reageert snel op je berichten.

 

 Ik merk dat mijn huid straalt en heerlijk aanvoelt na een behandeling. De producten die ik thuis gebruik zijn van goede kwaliteit en prettig aan te brengen.

Ook merk ik dat ik  veel minder lang bezig ben met, in de spiegel te kijken, wat er allemaal mis is met mijn huid. Het ziet er gewoon goed uit!

OLGA E.

Ik was 3,5 jaar geleden op zoek naar een visagiste voor het feest voor onze 12,5 jarig trouwfeest.

Na die fijne ervaring ben ik blijven komen.

Verder lezen

Ik had geen huidprobleem maar Nienke heeft wel geholpen om de onregelmatigheden van mijn huid sterk te verminderen. Ze nam me stap voor stap mee in de behandelingen en adviseerde me over de producten die ik thuis kan gebruiken.

Het verschil wat ik opmerkte was wat de behandelingen en de thuis producten met mijn huid deden. Ze maakt écht waar wat ze zegt! Ze geeft vriendelijk en duidelijk advies wat de beste behandeling is en wat je huid nodig heeft. 

 

Mijn huid is rustiger, zachter en gladder. Ik krijg nu regelmatig complimenten dat mijn huid straalt.

Annelies G.

Ik wilde graag advies voor meer en betere zorg voor mijn huid om het verouderingsproces wat te vertragen. Nienke luisterde ten eerste goed naar wat ik tegenkwam en heeft mij goed kunnen adviseren in een behandeling en in de producten die ik thuis kan gebruiken, op een  manier wat ook haalbaar is voor mij.

Verder lezen

Ik ben heel blij wanneer ik mijn huid nu voel en zie. En zie ook het verschil met voor die tijd. 

Nienke geeft mij het gevoel dat ze precies weet waar ze over praat zonder dat het een verkooppraatje gaat worden. Nienke luistert naar hetgeen je tegenkomt en zoekt met jou naar de best mogelijke behandeling en oplossing. Geen push-gevoel wat ik vaker bij anderen wel kreeg. 

 

Mijn huid voelt schoon, glad en fris en heb een nieuw gevoel wanneer ik de behandeling heb ondergaan en met de producten die ik daarna thuis gebruik. Ik ben heel blij wat de combinatie van beide voor mijn huid heeft gedaan. Als ik mijn huid vergelijk met hiervoor zie ik een enorm verschil. 

HELEN B.

Ik heb normaal gesproken een onzuivere en vette huid. Ik kreeg destijds een tip van iemand dat ik eens een afspraak moest maken bij Martens Beauty. En laat dat nu de beste beslissing ooit zijn. Ik kreeg gelijk bij de eerste afspraak een huidanalyse en tips. Bepaalde behandelingen werden ingezet, behandelingen die ik thuis ook goed en eenvoudig kon opvolgen (en nog opvolg).

Verder lezen

Martens Beauty is een professionele huidsalon. Na de huidanalyse wordt uitgelegd waarom een bepaalde behandeling wordt ingezet en welke producten er worden ingezet. Na de behandeling kijken we samen naar en evalueren we het resultaat. En dit valt nooit tegen en dat voelt goed. Ik krijg alleen maar complimenten. Nee echt! Mijn vriendinnen, waarvan ik overigens verwacht dat ze eerlijk tegen me zijn, zeggen het ook: wat een verschil nu en toen. 

 

Nienke maakt het verschil. Ze volgt regelmatig trainingen om nog beter te worden in haar vakgebied. Verder voel en zie ik wat het doet voor mijn huid. Verder verkoopt Martens Beauty voor thuisgebruik (h)eerlijke en betaalbare producten. Zeker niet onbelangrijk. 

Nu ik behandelingen onderga en producten gebruik van Martens Beauty heb ik minder last van fijne lijntjes en heb ik een betere conditie van de huid. Zo is de huid minder vet en veel rustiger. 

Shardé K.

Van nature heb ik een droge huid en ik begin inmiddels ook last van rimpels te krijgen. Mijn huid voelt snel droog aan en daardoor zijn rimpels meer zichtbaar. Nienke neemt echt de tijd om je uit te leggen waar het probleem vandaan komt en hoe je dit kan voorkomen en hoe dit kan verminderen.

Verder lezen

Door de combinatie van producten en behandelingen heeft mijn huid echt stappen gemaakt. Voor de behandeling legt ze ook uit welke stappen we doorlopen tijdens de behandeling. Je hebt het gevoel begrepen te worden.Er hangt een prettige en rustgevende sfeer in de salon. Je merkt dat er ruime vakkennis is en dat er echt naar je geluisterd word en met je meegedacht wordt. Ik voelde mij niet een ‘nummertje’ zoals dat vaak wel is bij de grotere salons. Er wordt echt tijd voor je genomen. 

 

Ik merk dat door de behandelingen dat mijn huid nog steeds een glow heeft en zacht aanvoelt. Daarnaast heb ik na de laatste behandeling een serum aangeschaft. Hier heb ik geen spijt van! Doordat mijn huid van nature wat droger is, maakt het echt een wereld van verschil dat ik nu een voedend serum gebruik.

×

Zwangerschapsverlof

De salon is tijdelijk gesloten tot medio augustus. Graag zijn wij jou daarna weer van dienst!